Het sportcomplex -

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Het sportcomplex

Het sportcomplex

Sportcomplex Vlamenburg ligt aan het Vlamenburg 38, midden in de woonwijk Mariahoeve. Op het complex bevinden zich 2 verlichte voetbalvelden met rondom een tegelpad en meerdere banken, een verhard (voetbal)veldje, een uitgebreide speeltuin, een fietsenstalling (langs het pad naar de ingang) en de gebouwen als kantine, kleedkamers en opslag. Voor de kantine ligt een ruim terras met zicht op beide velden en in de kantine is ook een invalidentoilet aanwezig.

Het sportcomplex ligt op 1 minuut lopen vanaf tramhalte Vlamenburg (HTM lijn 6) en is dus goed met het openbaar vervoer te bereiken. Komt u met de auto, in de wijk is het gratis parkeren en meestal is er voldoende parkeerplaats.

De gemeente Den Haag heeft de velden in onderhoud. De gemeente Den Haag heeft ook bepaald dat alle sportparken vanaf 1 juli 2021 rookvrij zullen moeten zijn. Dat geldt voor zowel alle binnenruimtes als buiten de kantine en op en rondom de velden. Wij vragen u dan ook vriendelijk zich aan het rookverbod te houden.

HetSportcomplex.png
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!