Contributie -

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Contributie

Contributie

Elk lid van v.v Haagse Hout heeft elk seizoen een contributieverplichting, óók de leden met een Ooiervaarspas.

Contributie vanaf het seizoen 2021-2022

* Bij een voltijd-studie en tegen inlevering van geldig inschrijvingsbewijs van onderwijsinstelling van het huidig schooljaar
Let op! Je geboortejaar is bij het bepalen van de contributie leidend.

Om in aanmerking te komen voor de vergoeding o.g.v. de Ooievaarspas moet deze pas vóór 1 oktober worden gescand in het clubgebouw. Dit kan op woensdag tussen 17:00 en 19:00 uur of op afspraak.

Let op, u krijgt (jonger dan 18 jaar) bij één culturele-/sportactiviteit 100% korting. Bij meerdere activiteiten, of als u ouder bent dan 18 jaar, bedraagt de korting 50% van de normaal geldende contributie en moet het restant worden bijbetaald. Klik hier voor meer informatie over de Ooievaarspas.

Studenten
Ook studenten kunnen met voordeel sporten bij v.v. Haagse Hout. Tegen inlevering van een geldig inschrijvingsbewijs van de onderwijsinstelling betaal jij als student een gereduceerd tarief.
Voorwaarden: Je volgt een voltijd opleiding en het geldige inschrijvingsbewijs moet vóór 1 oktober in het bezit zijn van de penningmeester op het e-mailadres: contributie@vvhaagsehout.nl.

Betaalafspraken
Voor het maken van afspraken m.b.t. betaling van de contributie kan contact opgenomen worden via contributie@vvhaagsehout.nl.

Voorkom een speel-/trainingsverbod
Zorg voor voldoende saldo of dat bijtijds je Ooievaarspas is gescand, je een bewijs van inschrijving voltijdstudie hebt ingestuurd of een betaalafspraak hebt gemaakt (deze acties moeten elk seizoen opnieuw gedaan worden).

Contributie achterstanden en maatregelen
Bij het storneren (te weinig saldo of zelf ongedaan maken) van het eerste kwartaal, volgen de onderstaande consequenties:

  • Automatisch naar jaarbetaling
  • Speel- en trainingsverbod tot het hele seizoen is betaald
  • Eventuele administratiekosten

Bij overtreding van deze consequenties kan de vereniging uw lidmaatschap beëindigen!

Indien u door onvoorziene omstandigheden de contributie niet tijdig kunt voldoen of er een betalingsachterstand is ontstaan, zijn wij uiteraard bereid om samen met u naar een oplossing te zoeken.

Neemt u daarvoor contact op via het e-mail adres contributie@vvhaagsehout.nl.
Doe dit dan tijdig om een speel-/trainingsverbod te voorkomen!

LEDEN MET EEN CONTRIBUTIEACHTERSTAND VAN VOORAFGAANDE SEIZOENEN HEBBEN PER DIRECT EEN SPEEL-/TRAININGSVERBOD!

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!