Corona

Helaas kunnen we de coronamaatregelen nog niet volledig achter ons laten en vragen we iedereen hiervan kennis te nemen en heb je klachten, blijf dan thuis en laat je testen!

Maatregelen
De meest in het oog springende maatregelen voor het voetbal:

• Trainen en spelen van wedstrijden
    Alle voetballers mogen volledig trainen én wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen.

• Publiek
    Het is toegestaan publiek toe te laten op de accommodatie.
    Er geldt geen maximumaantal personen.

• Horeca/kantine
    Horeca, en dus ook sportkantines, mogen tot middernacht (00:00 uur) open.

Vanaf 25 september 2021 is het mogelijk toegang tot horeca te krijgen met een coronatoegangsbewijs. Voor de sport zijn er een aantal uitzonderingen hierin.

Wanneer er wel CTB (Coronatoegangsbewijs) nodig is:
     • voor het zittend nuttigen van eten en drinken binnen in het afgescheiden gedeelte voor horeca;
     • wanneer de sportbeoefening in de horeca plaatsvindt, bv. darts of biljart.

Wanneer er geen CTB (Coronatoegangsbewijs) nodig is:
     • voor het gebruik van terrassen buiten en het afhalen van eten en drinken;
     • het nuttigen van afgehaald eten en drinken buiten de kantine;

• Kleed- en doucheruimtes
    Deze mogen sinds zaterdag 5 juni weer gebruikt worden.

info: https://www.knvb.nl/themas/coronavirus

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!