Persoonlijke gegevens wijzigen

Als u eenmaal lid bent worden makkelijke zaken als een wijziging in uw persoonlijke situatie snel vergeten. Maar deze veranderingen zijn o zo belangrijk voor ons in de communicatie naar u toe.

Vergeet daarom niet om wijzigingen in uw persoonlijke situatie aan ons door te geven. Denk hierbij aan een wijziging van uw rekeningnummer (voor de afschrijving van de contributie) of adres, maar ook uw e-mailadres of telefoonnummer spelen in de digitale wereld een belangrijke rol als communicatiemiddel.

Zorg ervoor dat onze ledenadministratie actueel blijft! Wijzigingen kunt u doorgeven via secretaris@vvhaagsehout.nl.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!